Logare

Recuperare parola


Inregistrare


Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 POSDRU

Masaj

Da, avem nevoie de masaj!

Pentru ca, in societatea moderna ne miscam mai putin decat in timpurile "necivilizate". Lipsa miscarii, chiar daca timpul s-a comprimat si aparent,viata noastra se desfasoara mai repede, suntem mai sedentari decat strabunii nostrii. Munca in aer liber a fost inlocuita cu munca de birou in orase suprapopulate si din ce in ce mai sarace in aer oxigenat, de calitate.

Prin miscare crestem ritmul cardio-respirator si astfel aducem mai mult oxigen in tesuturile corpului noastru, insa, datorita poluarii, aducem si toxine pe care le metabolizam fiind astfel necesara eliminarea lor. Pe de alta parte, cu alimentatia saraca in nutrienti dar bogata in substante nefolositoare corpului si otravuri de tot felul, devenim din ce in ce mai apatici, mai lenesi, si... in final, mai bolnavi.

ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE MASAJUL ESTE NECESAR !

Prin masajul somatic medical: calmam durerile, ajutam la detoxifierea muschilor si articulatiilor, in afectiunile aparatului locomotor; afectiuni reumatismale, neurologice, posttraumatice, psihogene; afectiuni articulare, miozite, miofasciite, miogeloze, celulite, nevrite, retractii musculo-tendinoase,contracturi musculare, hipotrofii si atrofii ale muschilor, etc.; afectiuni cardio-vasculare: staze venoase, edeme; afectiuni dismetabolice: obezitate, guta, diabet; afectiuni pediatrice: anemii, rahitism, sindrom hipoanabolic; in geriatrie.

Prin masajul sportiv: optimizam forma sportiva eliminam efectele negative ale sedentarismului si anume:lipsa tonicitatii musculare, depunerile de grasime, etc.; crestem supletea si amelioram circulatia sangelui la nivelul tesutului conjuctiv subcutanat, odata cu cresterea cantitatii de oxigen la nivel tisular si eliminarea rapida a deseurilor toxice rezultate din activitatea musculara (elimina febra musculara); activam circulatia limfatica facilitand astfel o mai rapida resorbtie a lichidelor interstitiale si a edemelor.

Prin masajul de drenare limfatica actionam intr-un mod benefic pentru regenerarea celulelor noastre. Limfa, adica lichidul din spatiile intercelulare, constituie sursa de hrana,de nutrienti, a celulei si totodata ete si cea care depoziteaza toxinele rezultate din metabolismul celular. De aceea este necesara permanenta inlocuire a acestor lichide cu altele proaspete, cele vechi fiind necesar a fi filtrate de ganglionii limfatici care asigura si necesarul de limfocite pentru transformarea toxinelor in produsi nedaunatori celulelor sau distrugerea acestora.

Consumul suficient de apa pura si energizata, impreuna cu masajul de drenare limfatica, ajuta aceste procese de detoxificare a organismului intarind sistemul imunitar si facilitand astfel regenerarea celulara. Acesta este motivul pentru care drenajul limfatic manual are un pronuntat caracter anticelulitic si... nu este traumatizant pentru tesutul conjunctiv. Dimpotriva, aceasta forma de masaj este profund relaxanta si...extrem de placuta.

Masajul, aceasta minunata forma de terapie, ne ajuta sa fim mai dinamici si deci mai eficienti in tot ceea ce facem, sa avem un tonus bun, sa fim optimisti si veseli; pe scurt,sa trecem cu bine peste toate provocarile vietii stresante de zi cu zi.Tratament Puritate / Vitalitate
After Sport
Antrenamente Sportive
Barré EMS Wireless
Biorezonanță
Coaching
Dermocell / Masaj Endermologic
Detox & Slim
Detox Facial
Drenaj Limfatic / Presodrenaj
Electrostimulare Corporala
Electrostimulare Corporala + Tunel
Estetica faciala
Estetica medicala
Evaluare Psihologică
Evaluare stil de viață
Follow-up Nutriție
Head, Neck & Shoulders Relax
Kinetoterapie
Masaj
Microdermoabraziune
Nutritie
Oxigen / Microdermoabraziune
Pachetul 10 sedinte Dermocell 30'
Peace & Relax
Psihologie / Psihoterapie
Psihoterapie
Refresh & Vitality
Remodelare corporala
Say No Celullite
Sesiune Coaching
Sesiune Evaluare
Terapeutic
Tratament Biolifting
Tratament cu Oxigen Hiperbaric
Tratament Dermoporație
Tunel cu infrarosu No Cellulite
Vacuum Corporal
Vacuum Facial
Vision Body EMS Wireless
Yogalatess EMS Wireless

Pentru a imbunatati experienta navigarii, centrulfericiriibucuresti.ro foloseste COOKIE-uri! x inchide ( 10 )