Logare

Recuperare parola


Inregistrare


Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 POSDRU

Yogalates

Yogalates, unde Estul intalneste Vestul

Ce este Yoglates-ul?

Yogalates este o practica care imbina perfect antrenamentul Yoga cu Pilates, rezultand in practicarea sigura si accesibila tuturor oamenilor din societatea moderna vestica. Solomon Yogalates, cunoscuta ca metoda Yogalates, este un sistem de exercitii foarte abordabile, care fuzioneaza cu succes practicile de Yoga cu Pilates. Inca de la aparitia ei, Yogalates a castigat popularitate si o reputatie internationala, fiind o metoda disponibila oricui. Este oferita in clase, sesiuni personalizate de Personal Training, workshop-uri, prezentari si materiale video disponibile in intreaga lume.

Pilatesul a fost fondat de catre germanul Joseph Pilates in 1920. Initial el a combinat yoga cu tehnicile de body building pentru a depasi starile de boala infantile. Global, Pilatesul este recunoscut a fi un sistem de exercitii pentru muschii scheletici care augmenteazaactivitatile sportive, asista recuperarea fiziologica si ofera suport persoanelor cu probleme de spate, reeducand muschii posturali ai corpului, creand un fundament de miscare puternic si sigur.

Traditional, sesiunea de Yogalates se finalizeaza cu salutul NAMASTE, folosit in India si Nepal. Cea mai comunca definitie este “Divinul din mine recunoaste divinul din tine”, este o forma de recunoastere a respectului reciproc dintre trainer si student.

Care sunt beneficiile Yogalates-ului in regim Personal Training?

1. Realizarea de programe personalizate pe grupe cu nevoi similare

Antrenamentul de Yogalates in regim Personal Training are principalul avantaj al unui antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bune comparativ cu un antrenament standard, cu o grupa mixta cu nevoi de fitness foarte diferite. Personal Trainerul iti cunoaste conditia fizica si medicala, asadar este cel mai in masura sa adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile fiecaruia.

2. Masurabilitatea: Alta problema comuna este lipsa angajamentului fara de un program de antrenament regulat. Cand te antrenezi pe cont propriu, este foarte usor sa sari peste cate o sesiune sau chiar sa renunti total. De fiecare data, trainerul iti inregistraza rezultatele si iti urmareste progresul, el are capacitatea sa creada in tine, chiar si atunci cand tu nu ai incredere, nu exista cuvantul “NU POT” in vocabularul lui. Trainerul va stii sa te readuca intr-o rutina eficienta, ceea ce nu vei putea reusi singur sarind pe bicicleta eliptica si ramanand acolo o ora intreaga. Masurabilitatea se realizarea printr-o serie de analize corporale cu bioempedanta (procentul de grasime viscerala, masa musculara, hidratarea) si rata metabolica cu scop comparativ si de a evidentia progresul.

3. Motivatie

Motivatia este cel mai sensibil punct, deoarece este foarte greu de mentinut atunci cand te antrenezi singur. Sesiunile regulate cu un Personal Trainer iti vor creste motivatia sa continui printr-un regim de antrenament. Stiind ca te intalnesti cu Personal Trainerul, vei fi motivat in timpul antrenamentelor, vei avea satisfactia de a-ti demonstra progresele in timp.

Avantajele sublime ale antrenamentelor Yogalates

In timpul antrenamentelor, trainerii incurajeaza o abordare cat mai personala pentru a se adapta cu nevoile clientului. Posturile de Yogalates se concentreaza pe individ, mai mult decat asupra performantei pozitiei. Fiecare este unic, asa ca indivizii sunt incurajati sa lucreze in ritmul si nivelul propriu, exercitiile sa fie adaptate si sa fie oferit suficient timp pentru odihna si relaxare.

Yogalates este potrivit pentru toate varstele, este sigur si accesibil, ideal pentru cei care sufera de dureri de spate, artrita, osteoporoza si in special pentru perioada post natala. Ca si modalitate de antrenament, este excelenta pentru dezvoltarea tonusului general si de fitness, incuranjang in acelasi timp eliberarea de stress, relaxarea si instaurarea calmului interior pentru o stare de bine generala.



Tratament Puritate / Vitalitate
After Sport
Antrenamente Sportive
Barré EMS Wireless
Biorezonanță
Coaching
Dermocell / Masaj Endermologic
Detox & Slim
Detox Facial
Drenaj Limfatic / Presodrenaj
Electrostimulare Corporala
Electrostimulare Corporala + Tunel
Estetica faciala
Estetica medicala
Evaluare Psihologică
Evaluare stil de viață
Follow-up Nutriție
Head, Neck & Shoulders Relax
Kinetoterapie
Masaj
Microdermoabraziune
Nutritie
Oxigen / Microdermoabraziune
Pachetul 10 sedinte Dermocell 30'
Peace & Relax
Psihologie / Psihoterapie
Psihoterapie
Refresh & Vitality
Remodelare corporala
Say No Celullite
Sesiune Coaching
Sesiune Evaluare
Terapeutic
Tratament Biolifting
Tratament cu Oxigen Hiperbaric
Tratament Dermoporație
Tunel cu infrarosu No Cellulite
Vacuum Corporal
Vacuum Facial
Vision Body EMS Wireless
Yogalatess EMS Wireless

Pentru a imbunatati experienta navigarii, centrulfericiriibucuresti.ro foloseste COOKIE-uri! x inchide ( 10 )