Logare

Recuperare parola


Inregistrare


Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 POSDRU

Wireless EMS Barré

Combinand eleganta si pasiunea claselor de Barré cu cea mai moderna tehnica de electrostimulare, Vision Body, am creat pentru tine un concept de antrenament unic in lume, Barré EMS.

Barré-ul EMS te va surprinde prin multa energie pozitiva si un antrenament intens catre propulsarea nivelului tau de fitness într-o reflexie pe care o vei iubi. Antrenamentele se desfasoara in regim de personal training, astfel incat sa te bucuri de toata atentia si suportul personalului specializat.

Barré-ul EMS armonizeaza antrenamentele traditionale de Pilates cu miscarile de baza din Balet, intensificate de tehnologia moderna a electrostimularii. Aceste antrenamente pun accent pe zonele problematice ale femeilor, zona abdominala, celulita si muschii din zona fesierilor.

Antrenamentele de Barré EMS se desfasoara la bara de balet utilizând echipamentul wireless de electrostimulare Vision Body.

Din exterior, pare foarte similar cu baletul, dar nu este nici pe departe. Exercitiile de Barré EMS se bazeaza în primul rând pe rezistenta opusa de greutatea propriului corp, iar miscarile întaresc continuu stabilitatea si echilibrul corporal, astfel încât scopul este obtinerea unui corp de dansatoare, puternic, dar gratios.

Care sunt beneficiile Barré-ului EMS in regim Personal Training?

1. Realizarea de programe personalizate

Antrenamentul de Barré EMS in regim Personal Training are principalul avantaj al unui antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bune comparativ cu un antrenament standard. Personal Trainerul iti cunoaste conditia fizica si medicala, asadar este cel mai in masura sa adapteze programul pentru a se plia perfect pe nevoile tale.

2. Masurabilitatea: Alta problema comuna este lipsa angajamentului fara de un program de antrenament regulat. Cand te antrenezi pe cont propriu, este foarte usor sa sari peste cate o sesiune sau chiar sa renunti total, atata timp cat nu este nimeni care sa iti tina socoteala pentru prezenta ta la sala. De fiecare data, trainerul iti inregistraza rezultatele si iti urmareste progresul, el are capacitatea sa creada in tine, chiar si atunci cand tu nu ai incredere, nu exista cuvantul “NU POT” in vocabularul lui. Trainerul va stii sa te readuca intr-o rutina de fitness eficienta, ceea ce nu vei putea reusi singur sarind pe bicicleta eliptica si ramanand acolo o ora intreaga. Masurabilitatea se realizarea printr-o serie de analize corporale cu bioempedanta (procentul de grasime viscerala, masa musculara, hidratarea) si rata metabolica cu scop comparativ si de a evidentia progresul.

3. Motivatie

Motivatia este cel mai sensibil punct, deoarece este foarte greu de mentinut atunci cand te antrenezi singur. Sesiunile regulate cu un Trainer Personal iti vor creste motivatia sa continui printr-un regim de antrenament. Stiind ca te intalnesti cu Personal Trainerul, vei fi motivat in timpul antrenamentelor, vei avea satisfactia de a-ti demonstra progresele in timp.

Avantajele extraordinare ale antrenamentului Barré EMS:

  • Un antrenament frumos: Daca pana acum antrenamentele de Barré, Pilates, Yoga nu functionau in electrostimulare, tehnologia revolutionara Body Vision, face orice miscare posibila prin echipamentul usor, lejer si fara cabluri.
  • Un antrenament care ajuta in tratarea celulitei: Antrenamentul Barré EMS realizeaza un drenaj rapid al tesutului adipos prin intensificarea circulatiei sangelui si nu numai. Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, si a aportului de oxigen asupra stratului adipos. Electrostimularea imbunatateste circulatia, activand astfel schimbul de substante. Electrostimularea, prin drenaj limfatic, elimina reziduurile, facilitand aportul de oxigen spre tesutul adipos. Prin electrostimulare se intareste si musculatura, accelerandu-se in acelasi timp eliminarea celulelor grase.
  • Un antrenament care imbunatateste aspectul pielii: Si pielea beneficiaza de pe urma electrostimularii, ea fiind netezita si tonifiata.
  • Un antrenament excelent pentru remodelarea zonei abdominale: Electrostimularea este comparativa cu un program de fitness intensiv, 30 min de electrostimulare echivalând cu 4 ore de gimnastică fără întrerupere. Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro-curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
  • Cel mai bun antrenament pentru remodelarea zonei fesierilor: Dupa fiecare antrenament satisfacator de extenuant, iti vei simti corpul intens lucrat. Antrenamentul de Barré pune accentul pe grupele musculare mari din corp, Gluteus-ul si Cvadricepsii si Bicepsii Femurali. Cu fiecare clasa de Barré, vei construi fibra musculara si iti vei stimula metabolismul, producand mai multa energie si consum caloric. Poate chiar mai important ca simpla pierdere in greutate, este ca Barré-ul te ajuta sa pierzi in centimetri acolo unde este necesar si sa remodelezi partile corpului netonifiate, ducand la o aparitie vizuala mai inalta si supla.
  • Rezultate rapide: În scurt timp corpul tau va reflecta rezultatele acestui antrenament intens, la o participare de 2-3 ori pe saptamâna, vei observa schimbari în mai putin de o luna. Schimbarile includ o postura imbunatatita, coapse mai suple, un abdomen mai plat si un posterior mai ridicat. Clasele de Barré EMS sunt incredibil de eficiente in transformarea asa ziselor zone probleme, in special pentru femei. Te vei simti cu adevarat invigorata. Vei asista la ridicarea muschilor fesieri, tonifierea coapselor si aplatizarea abdomenului.

Acum stii cat de benefic este antrenamentul Barré EMS, insa trebuie sa stii ca pentru a avea silueta dorita este nevoie si de o dieta sanatoasa. Iar prin utilizarea unor creme anticelulitice inainte de antrenament, poti beneficia la maxim de antrenament.

  • nu este recomandata pentru paciente care au tija metalica;
  • nu este recomandata pentru paciente care au pace-maker;
  • nu este recomandata pentru paciente care au interventii pe cord;
  • nu este recomandata pentru paciente care sunt insarcinate;
  • nu este recomandata pentru paciente care sufera de epilepsie, boli de piele, hipertiroidie, hipertensiune arteriala;
  • si nici o alta procedura, nu se recomanda in timpul menstrei.

In aceste cazuri, dar si complementar antrenamentelor Barré EMS, recomandam antrenamentele de Barré clasic, Barré pentru Gravide, Pilates si Yogalates desfasurate in cadrul Centrului Fericirii.




Va puteti programa la una din locatiile de mai jos

Centrul Fericirii Brasov

Bdul 15 Noiembrie nr. 44 Brasov
Vezi tarife »
Tratament Puritate / Vitalitate
After Sport
Antrenamente Sportive
Barré EMS Wireless
Biorezonanță
Coaching
Dermocell / Masaj Endermologic
Detox & Slim
Detox Facial
Drenaj Limfatic / Presodrenaj
Electrostimulare Corporala
Electrostimulare Corporala + Tunel
Estetica faciala
Estetica medicala
Evaluare Psihologică
Evaluare stil de viață
Follow-up Nutriție
Head, Neck & Shoulders Relax
Kinetoterapie
Masaj
Microdermoabraziune
Nutritie
Oxigen / Microdermoabraziune
Pachetul 10 sedinte Dermocell 30'
Peace & Relax
Psihologie / Psihoterapie
Psihoterapie
Refresh & Vitality
Remodelare corporala
Say No Celullite
Sesiune Coaching
Sesiune Evaluare
Terapeutic
Tratament Biolifting
Tratament cu Oxigen Hiperbaric
Tratament Dermoporație
Tunel cu infrarosu No Cellulite
Vacuum Corporal
Vacuum Facial
Vision Body EMS Wireless
Yogalatess EMS Wireless

Pentru a imbunatati experienta navigarii, centrulfericiriibucuresti.ro foloseste COOKIE-uri! x inchide ( 10 )