Când eram în liceu, au venit la noi în clasă nişte francezi, care ne-au dat ca tema de gândire un proiect pe care l-am putea transforma în viitor într-un business. Am ştiu pe loc faptul că îmi doresc un loc în care oamenii să se simtă bine, să se relaxeze, să fie fericiţi. Şi îmi imaginam un loc într-o pădure, unde să existe un psiholog, servicii precum masaj de relaxare, înfrumuseţare etc... Avem 17 ani şi aşa îmi imaginam eu pe atunci că ar trebui să arate Happiness Center-ul meu.
Când au văzut proiectul, francezii au zâmbit şi mi-au spus că am făcut un business plan pentru un SPA. Pe vremea aceea, nu exista aşa ceva în România şi mult timp nu am înţeles la ce se refereau. Am căutat în dicţionare, mi-am întrebat profesorii şi prietenii, dar nimeni nu a ştiut să îmi spună ce înseamnă.
Anii au trecut, am început business-uri proprii şi iată, că după atâţia ani, în sfârşit mi-am văzut visul împlinit: am deschis Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativă din România, un mediu inspiraţional și echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea și împlinirea personală a oamenilor. Aici oferim servicii de coaching, psihoterapie, nutriție, kinetoterapie, biorezonanţă magnetică, antrenamente sportive și remodelare corporală, atât în format individual, cât și în cadrul unor pachete transformaționale.
Mai mult decât atât, organizăm în fiecare lună workshop-uri şi seminarii de grup, pe teme precum dezvoltarea personală, excelenţa în business, nutriţie şi beauty.
Pentru mine, Centrul Fericirii este un vis împlinit! Care este visul TĂU?

Florina Onețiu,
Coach, Comunicator, Facilitator